Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σκαμάγκας Φώτης | Ηλεκτρολόγος Κορυδαλλός Αττική

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας “ΣΚΑΜΑΓΚΑΣ ΦΩΤΗΣ” η οποία εδρεύει στον Κορυδαλλό Αττικής, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις της τεχνολογίας έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε λειτουργικές, ποιοτικές, ασφαλείς και ολοκληρωμένες λύσεις για τα ηλεκτρολογικά κάθε χώρου. 
Από την πιο μικρή οικιακή βλάβη, μέχρι την πιο απαιτητική επαγγελματική εγκατάσταση, οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας μπορούν να ανταπεξέλθουν προσφέροντας σας εγγυημένα αποτελέσματα.

 
 
 
 
 
 
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας αναλαμβάνουν τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σε οικίες, καταστήματα, βιομηχανίες και εργασιακούς χώρους κατάλληλες για σας αλλά ταυτόχρονα ποιοτικές και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
 
 
Ανακαινίσεις & Ηλεκτρολογικές Ανακαινίσεις
Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την ανακαίνιση των ηλεκτρολογικών της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, με γρήγορη παράδοση και με αξιόπιστη εργασία, αφού προηγουμένως γίνει έλεγχος του υπόλοιπου ηλεκτρολογικού συστήματος για την πρόληψη προβλημάτων που τυχόν έχουν δημιουργηθεί από την παλαιά ηλεκτρολογική εγκατάσταση.
 
 
Ηλεκτρολογικοί Πίνακες
Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας, είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν την κατασκευή, τοποθέτηση και επισκευή ηλεκτρικών πινάκων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντάς σας άριστο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
Φωτισμός εσωτερικών & εξωτερικών χώρων
Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την εγκατάσταση των κατάλληλων φωτιστικών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε οικίες, καταστήματα, γραφεία κ.α.
 
 
Πιστοποιητικά ΔΕΗ
Πραγματοποιείται έκδοση σχεδίων ΔΕΗ - πιστοποιητικών ηλεκτροδότησης παντός ισχύος αφού προηγηθεί έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης που πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί και εφόσον τηρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή και ασφαλή λειτουργία της.
 
 
Θυροτηλέφωνα - Θυροτηλεοράσεις
Πραγματοποιούμε μελέτες και εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων σε οικίες και πολυκατοικίες. Οι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεση σας και για την επιδιόρθωση τους.
 
 
 
 
 
 
Συναγερμοί & Κλειστά κυκλώματα CCTV
Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συναγερμών σε κτίρια, οικίες και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο απαιτείται προστασία καθώς και την τοποθέτηση κλειστών κυκλωμάτων CCTV προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
 
Αυτοματισμοί
Αποκτήστε τον έλεγχο οπουδήποτε και αν βρίσκεστε ενημερωθείτε για την τρέχουσα κατάσταση των συστημάτων και των μηχανημάτων σας με την χρήση ενός τηλεχειριστήριο, του κινητού σας τηλεφώνου, μέσω ενός ασύρματου τοπικού δικτύου ή μέσω του Διαδικτύου.
 
 
Δομημένη καλωδίωση
Παρέχουμε υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης σε επιχειρήσεις κάθε είδους καλύπτοντας τις ανάγκες της για ενδοεπικοινωνία μεταφέροντας εικόνα, φωνή και δεδομένα.
 
 
 
 
 
 
​Με αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας, εγγυόμαστε για το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας μας τόσο από λειτουργικής όσο και από αισθητικής άποψης. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η τοποθέτηση λειτουργικών εγκαταστάσεων, η τεχνική υποστήριξη, καθώς και η συνεχής κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς.
 
Είμαστε εδώ για εσάς!

Εάν ψάχνετε για μια σοβαρή και αξιόπιστη λύση για τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Κορυδαλλό, όλη την Αττική καθώς και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.