Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
ΣΚΑΜΑΓΚΑΣ ΦΩΤΗΣ
Ηλεκτρολόγος Κορυδαλλός Αττική

Η επιχείρησή μας “ΣΚΑΜΑΓΚΑΣ ΦΩΤΗΣ” η οποία εδρεύει στον Κορυδαλλό Αττικής, δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για περισσότερα από 22 χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας..

Διαθέτοντας ηλεκτρολόγους με μακροχρόνια πορεία στο χώρο και έχοντας άριστη τεχνογνωσία για όλα τα ηλεκτρολογικά θέματα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας από μικρές ηλεκτρολογικές βλάβες και επισκευές μέχρι μεγάλες εγκαταστάσεις και συντηρήσεις στον Κορυδαλλό, όλη την Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Τηρούμε αυστηρά χρονοδιαγράμματα και προσπαθούμε να ανταπεξερχόμαστε το ταχύτερο δυνατόν σε κάθε ανάγκη των πελατών μας.

 
 
 
 
 
 
Η συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση μας σε θέματα νέων τεχνολογιών μας δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και τη δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και έχοντας φέρει σε πέρας εκατοντάδες εργασίες σε ιδιώτες, εταιρείες, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, καταστήματα, νοσοκομεία και δημόσια έργα, μπορούμε να εγγυηθούμε ένα σίγουρο αποτέλεσμα.

Η επιχείρησή μας εκτός από τις ηλεκτρολογικές εργασίες δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στους τομείς των συστημάτων ασφαλείας, θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων με εξειδικευμένους τεχνικούς, καθώς και με τους αυτοματισμούς και τα δορυφορικά συστήματα.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, είναι το κίνητρο για την εξέλιξη της ποιότητας των υπηρεσιών μας ώστε να μπορούμε να ικανοποιούμε κάθε σας ανάγκη προτείνοντας σας αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.
 
 
 
 
 
 
Είμαστε εδώ για εσάς!

Εάν ψάχνετε για μια σοβαρή και αξιόπιστη λύση για τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Κορυδαλλό, όλη την Αττική καθώς και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.